WHITEWEAR ApS

WHITEWEAR ApS blev etableret i 2011 og henvender sig til kunder indenfor sundhedssektoren. Gennem et tæt samarbejde med både kunder og eksterne partnere opnås høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Kendetegnet for WHITEWEAR er at der lægges stor vægt på kundens behov og ønsker. Gennem samarbejde og rådgivning når vi sammen frem til en perfekt skræddersyet løsning til dig som kunde. Ligeledes lægges vægt på gennemsigtighed og fleksibilitet i samarbejdet. WHITEWEAR omsætter kundeønsker og -behov til tekniske specifikationer og producerer varerne indenfor aftalt tidsramme og til den rette pris og kvalitet. 

WHITEWEAR har modtaget gazelle-priser i både 2017 og 2018. 

Værdier

Kompetent & nærværende rådgivning – WHITEWEAR har kunden i fokus, hvorfor det er vigtigt for os at være nærværende og lytte. Vi har desuden mange års erfaring fra branchen og er derfor kompetente til at rådgive bedst muligt. 

Fleksibilitet & gode partnerskaber – WHITEWEAR har opbygget organisationen således, at vi er i stand til at reagere hurtigt og være fleksible. Desuden har vi et stærkt netværk af dygtige og tillidsfulde leverandører i både Europa og Asien.

Social ansvarlighed (CSR) – en vigtigt del af WHITEWEARs code of conduct er social ansvarlighed, så som forholdene hos vores samarbejdspartnere er i orden i relation til arbejdsmiljø.  

Kvalitet & konkurrencedygtige priser – WHITEWEARs produkter er af god kvalitet og tilbydes til særdeles konkurrencedygtige priser.