Omkostningsstyring

WHITEWEAR leverer patient- og personalebeklædning samt linned til virksomheder i sundhedssektoren og tilbyder komplet projektstyring, herunder stram styring af omkostningerne. WHITEWEAR leverer desuden færdigvarer direkte til døren.

EFFEKTIV PRODUKTIONSOPTIMERING
WHITEWEARs berettigelse på markedet ligger blandt andet i evnen til at produktionsoptimere, så der opnås en bedre pris uden at forringe produktet. WHITEWEAR har et godt samarbejde med udvalgte produktionssteder. Dermed er WHITEWEAR i stand til at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

VI FØLGER OPGAVERNE HELT TIL DØRS – OG LIDT LÆNGERE...
WHITEWEAR følger altid op på projektforløb og evaluerer processen sammen med kunden. På denne måde afstemmes pris og kvalitetsbehov løbende, hvilket blandt andet kan give anledning til udvikling af nye produkter, hvor WHITEWEAR også er behjælpelig og assistere i hele udviklingsprocessen. 

Support og samarbejde

En af WHITEWEARs bærende værdier er troværdighed. Dette betyder, at en aftale altid er en aftale, og at samarbejdet med WHITEWEAR er dynamisk og let kørende baseret på en enkel, gennemskuelig og effektiv arbejdsproces, dermed et højt niveau af tæt og personlig kundeservice.


UNIKT SERVICENIVEAU
Når WHITEWEAR tager sig af en opgave, foregår det helhjertet og fuldstændig aflastende for kunden. WHITEWEAR tager alle detaljer i betragtning og sikrer, at der ikke er løse ender i processen.

PRODUKTION I EUROPA & ASIEN
WHITEWEAR har stor erfaring med produktion i Asien og har opbygget et solidt fast samarbejde med kvalitets- og prisbevidste producenter. Vi har endvidere produktion i Europa med hurtig levering til attraktive priser.

SOLIDE SAMARBEJDSPARTNERE & CERTIFIKATER
WHITEWEAR har direkte kontakt til produktionsstederne, som er kompetente og stabile. Flere af vores samarbejdspartnere er BSCI certificeret henholdsvis har SA 8000 certifikat. De fleste produkter er Øko-Tex®100-certificerede, desuden tilbydes GOTS certificering på udvalgte produkter. Efter ønske udføres Final Random Inspection gennem uafhængige parter.