Fundament

Velkommen til WHITEWEAR, dit dedikerede tekstilteam fra Midtjylland. Siden 2011 har vi specialiseret os i at levere gennemtestede, strikkede og vævede tekstiler til en bred vifte af sektorer i hele Skandinavien, herunder sundheds-, omsorgs-, personlig pleje-, rengørings- og fødevaresektorerne. Vi kombinerer dyb markedsindsigt med en forpligtelse til kvalitet og prisbevidsthed for at opfylde dine specifikke behov.

Som din partner i tekstilbranchen er vi forpligtet til innovation og bæredygtighed – med et konstant øje på EU-lovgivning og grøn omstilling. Vores mission er at levere kvalitetsprodukter og at være den bedste partner for vores kunder. Vi er besatte af at være i front og at tilpasse os til branchens konstante forandringer, hvilket afspejles i alt, hvad vi gør. Produktudvikling, innovation, bæredygtighed, grøn omstilling og stærke partnerskaber samt overholdelse af EU’s lovgivning er kernen i vores daglige arbejde og kultur.

En miljøfokuseret virksomhed ...

WHITEWEAR har beskrevet alle politikker og procedurer med udgangspunkt i virksomhedens totale værdikæde, hvori miljø og miljøhåndtering er flettet ind i alle leddene som alternativ til at have miljø som et fokuspunkt for sig. WHITEWEAR’s holdning til en miljøpolitik og udførelse er ydermere, at det bedste resultat opnås ved vedvarende samarbejde og gode relationer.

Social ansvarlighed

– vi praktiserer due diligence inden for menneskerettigheder og støtter vores forretningspartnere …

Partnerskaber

– se vores dygtige samarbejdspartnere …

Verdensmål

– vores arbejde understøtter FN’s verdensmål for bæredygtige tiltag …

Kvalitet

– sådan arbejder vi med kvaliteten af produkter og ordrer …

Inspiration

– vi inspirerer, og vi lader os inspirere …

Ledelse og bestyrelse

– en involveret og dedikeret ledelse og bestyrelse sætter skub i forandringer …

Netværk og innovation

– hvordan netværk og innovation bringer værdi til WHITEWEAR …

Sundhed og diversitet

– om WHITEWEAR som arbejdsplads …

Et miljøbevidst fundament med mange facetter

Vision og mission

Der er sat mål og retning for WHITEWEAR, som sikrer, at der skabes og fortsat udvikles en bæredygtig virksomhed

WHITEWEAR forpligter sig til at være en robust og bæredygtig virksomhed via ansvarlig virksomhedsdrift, stærke etiske retningslinjer, omhyggelig due diligence, innovation og gode partnerskaber.

VISION
Vi vil være den stærkeste tekstil- og bæredygtighedspartner til sundhedssektoren.

MISSION
Vi skaber fremtidens tekstiler i et tæt partnerskab med vores kunder. Vi støtter sundhedssektoren med at vaske fremtidens tekstiler gennem løbende innovation, udvikling og en stærk samarbejdsdrevet relation med vores leverandører.