Partnere og udvikling

Netværk, innovation og partnerskaber

Netværk og innovation

Vi ser udvikling som nøglen til fremtiden. Som en lille virksomhed forstår vi værdien af at have stærke samarbejdspartnere. Vi tror fast på, at vejen frem ligger i at samarbejde og dele viden, hvilket ikke kun styrker vores egen virksomhed, men også bidrager til den generelle udvikling i branchen.

Vores aktive deltagelse i netværk imødekommer vi vores ambition om løbende udvikling og innovation. Disse netværk er kilden til vores evne til at finde effektive løsninger og tilbyder et bredt spektrum af eksperter og ressourcer, som vi kan trække på, når vi står over for nye udfordringer. Gennem disse samarbejder udvikler vi ikke kun vores forretning, men også vores viden og kompetencer, hvilket sikrer, at vi altid er på forkant med branchens udvikling og kan tilbyde produkter og løsninger af højeste kvalitet.

Partnere

Bæredygtig Herning

Som medlem af Bæredygtig Herning får vi adgang til et stærkt netværk fokuseret på bæredygtighed og er en del af et fællesskab med ligesindede virksomheder. Vi får sparring og support fra teamet, kan deltage i fokuserede arbejdsgrupper samt få adgang til kurser, netværksevents og mødefaciliteter.

Bæredygtig Herning

Lifestyle and Design Cluster

Vi er medlem af Innovationsnetværket som dialogvirksomhed hos Lifestyle & Design Cluster. Dette medlemskab giver os mulighed for årligt at deltage i innovationsprojekter inden for områder som cirkulær økonomi, digitalisering og design. Vi deltager i workshops, netværksmøder og har adgang til relevante projekter, hvilket styrker vores viden, netværk og udvikling.

Lifestyle & Design Cluster.

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Erhvervsrådet Herning er det største lokale erhvervsnetværk, hvor WHITEWEAR bidrager til og drager fordel af fælles vækst og udvikling. Vores medlemskab sikrer adgang til værdifulde værktøjskurser, netværksmuligheder og vigtige politiske dialoger, som styrker vores forretning og lokalområde.

Erhvervsrådet

VIA University College

Hos WHITEWEAR samarbejder vi med forsknings- og udviklingsafdelingen hos VIA University College, hvor vi blandt andet får ISO-testet tekstiler for at undersøge kvaliteten. Vores samarbejde dækker over forskellige projekter, herunder produktudvikling og design.

VIA University College

Danske Hospitalsklovne

I mange år har WHITEWEAR støttet Danske Hospitalsklovne, en organisation dedikeret til at bringe smil og glæde til børn på hospitaler, og det giver så god mening for os <3

Danske Hospitalsklovne