COOLMAX® – det gode valg til arbejdstøj og patientbeklædning

17/05 2021

Forestil dig dette: det er en varm og solrig dag på plejehjemmet, hvor du netop har færdiggjort en tiltrængt rengøring i rum 103. Der er ikke frokostpause endnu, men din T-shirt er allerede våd af sved.

Et genkendeligt scenarie? Det ville det være for de fleste af os. Men der er en løsning! En der holder dine medarbejdere eller dine patienter kolde og komfortable selv under varme forhold: COOLMAX® stoffet.

COOLMAX® – Hvad er det og hvad skal du vide

​COOLMAX® er et yderst åndbart og svedtransporterende tekstil, der tørrer væsentligt hurtigere end bomuld. Den nørdede del af COOLMAX® er at stoffet består af manipulerede polyesterfibre, som har fire kanaler. Disse kanaler er det, der gør stoffet åndbart sammenlignet med andre tekstiler. Disse kanaler lader fugten blive ført væk fra huden.

Stoffet blev specielt udviklet til at kunne holde kroppen tør og tempereret ved netop at trække eventuel fugt/sved fra inderst på stoffet og ud til yderste lag af stoffet. Med denne funktion vil COOLMAX® stoffet samtidig tørre op langt hurtigere end andre tekstiler. ​

Hvilke former for beklædning egner COOLMAX® sig til?

WHITEWEAR laver flere forskellige typer af beklædning i COOLMAX®. Vi leverer flest T-shirts, men du kan også få din COOLMAX® i form af både undertrøjer, langærmede T-shirts, poloer og leggins. Sammen kan vi udvikle det, der passer Jeres arbejdsplads eller sundhedsinstitution bedst.

I deler Jeres krav og behov med os og vi sørger for at finde de rette kvaliteter og pasform til løsningen. Til sidst er det bare at vælge de farver, der får arbejdstøjet til at passe til jeres brand farver og virksomhedsidentitet.

Læs mere om vores udvalg af strikkede og vævede tekstiler og beklædning til sygehuse, plejehjem og køkkener ved at besøge siden ‘Produkter’ her.


COOLMAX® er et strålende valg til arbejdstøj og personaletøj

Hemmeligheden ligger i stoffets åndbarhed. Denne gør det anvendeligt som arbejdstøj og personaletøj, i mange forskellige funktioner. Det OEKO-Tex® certificerede, bløde, COOLMAX® stof er behageligt som eksempelvis en undertrøje eller en T-shirt under kitlen. Det kan også være, at du ønsker en langærmet arbejdstrøje til dine arbejdsbukser for at have den rette uniform? Til dette valg oplever vi at især, den Navy Blue model er populær.  

Uanset dine behov, så leverer WHITEWEAR høj kvalitets COOLMAX® produkter til din arbejdsplads. Det kunne være uniformen til rengøringspersonale, Vej og Park medarbejdere og forskellige typer af plejepersonale.

COOLMAX® er et strålende valg til patientbeklædning

​COOLMAX® er, på grund af de gode egenskaber, meget temperatur regulerende og kan derfor med fordel bruges til patienter, der har brug for hjælp til dette. Et par leggins, bukser eller en langærmet T-shirt kan give jeres patienter en behagelig oplevelse af at få varmen eller holde temperaturen nede.

Vil du vide mere om hvordan COOLMAX kan bruges hos jer?

​Læs mere om vores produkter og kontakt os til en uforpligtende snak om mulighederne for at bruge COOLMAX® på jeres arbejdsplads.