Derfor er mikrofiberkluden genial

10/11 2020

Når det kommer til rengøring, er der en helt klar favorit blandt de mange forskellige typer klude på markedet: Mikrofiberkluden. Og det er der flere gode grunde til.

Hos WHITEWEAR tegner sig et klart mønster i salget af klude: Kunderne ønsker mikrofiberklude i høj kvalitet. Kludene kan variere i farver, størrelser og kvaliteter, så de passer til den enkelte kundes behov – nogle vælger også mikrofiberklude med chip i, for at holde helt styr på hvor, de mange klude befinder sig. Men hvorfor er mikrofiberklude så populære til rengøring?

En mikrofiberklud er praktisk til industriel rengøring

Så enkelt kan det siges. En mikrofiberklud ridser ikke og er god til aftørring af overflader og støvopsamling både hjemme, på arbejdspladsen og på hospitaler, hvor der bliver stillet ekstra høje krav til rengøringen.

En mikrofiberklud er god til miljøvenlig rengøring, da den både er effektiv i tør tilstand og kræver minimal vand i fugtet tilstand.

  • En tør mikrofiberklud danner statisk elektricitet, som er med til at sikre, at kluden effektivt holder på støvet, så det ikke hvirvler op.
  • En våd mikrofiberklud skal blot have vand nok til at, stoffet bliver mættet, og kluden er fugtig. Du skal også så vidt muligt undgå at vride en mikrofiberklud.

Vask dine snavsede mikrofiberklude ved minimum 60 grader (de kan også holde til kogevask), for at fibrene åbner sig og bliver klar til igen at rengøre dine overflader effektivt.

Vælg den rette kvalitet til din mikrofiberklud

Mikrofiberklude kan strikkes på to forskellige måder: i WARP-retningen og i WEFT-retningen. En  mikrofiberklud strikket i WARP-retningen – kæderetningen – giver en fast og retningsstabil klud, som holder længe, mens en mikrofiberklud strikket i WEFT-retningen – skudretningen – giver en løsere og mere fleksibel klud, som kan strækkes i enten brede- eller længderetningen.

Hos WHITEWEAR sælger vi udelukkende mikrofiberklude af den første kvalitet, strikket i WARP-retningen, fordi kvaliteten er vigtig både for os og vores kunder. En standard mikrofiberklud fra WHITEWEAR er fremstillet i 80% polyester og 20% bomuld i en kvalitet på 300 g/m2. Størrelsen er 40×40 cm eller 32×32 cm og afhænger af hvilken variant, der ligger bedst i hånden.

Når det er sagt, kan du naturligvis vælge lige den model, størrelse, farve og kvalitet, som du ønsker. Vi producerer mikrofiberklude med en vægt mellem 180 og 400 g/m2.

​Derfor skal du vælge mikrofiberklude fra WHITEWEAR

Når du vælger mikrofiberklude fra WHITEWEAR får du et godt produkt til en skarp pris. Du får præcis den samme kvalitet – uanset om du bestille én gang eller otte gange – og alle klude er OEKO-TEX®-100-certificeret

Et godt råd til dig, der bruger mikrofiberklude

Nogle oplever, at de får tørre hænder, når de bruger mikrofiberklude. Det skyldes, at kluden affedter hænderne. Derfor anbefaler vi, at du anvender rengøringshandsker.